About Posta Juaj

This author has not yet filled in any details.
So far Posta Juaj has created 2202 blog entries.
27 01, 2021

Unicef Albania – Fushatë ndërgjegjësimi për të mbështetur fëmijët dhe familjet e tyre në parandalimin e përhapjes së COVID-19

By |2021-03-03T23:51:41+01:00January 27th, 2021|

    Ky është numri i parë i buletinit Kujdesi na Mbron, në kuadër të ndërgjegjësimit të popullatës kundrejt situatës së shkaktuar nga pandemia globale [...]

22 01, 2021

Instituti i Kontabilistëve të Miratuar – Trajnime për Kontabilist të Miratuar dhe Kalendari i Provimeve

By |2021-03-04T10:05:22+01:00January 22nd, 2021|

IKM njofton të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në Provimet e Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar, fillimin e trajnimeve për Standardet [...]

20 01, 2021

Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnimi “Prokurimet Publike”

By |2021-01-20T21:32:16+01:00January 20th, 2021|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Procedurat e Prokurimit Publik Trajnim profesional Më shumë Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin: Procedurat e Prokurimit Publik Data e fillimit: [...]

Go to Top