7 11, 2019

Dormeo – Jastek, Batanije, Rrobdeshan, per femije dhe te rritur. Duke filluar nga 1.490 LEK

By |2019-11-24T23:37:37+01:00November 7th, 2019|

Ngrohtësi dhe butësi me koleksionin Warm Hug! Koleksioni i ri Warm Hug këtë vit vjen me një shumëllojshmëri produktesh të cilat do t'ju ofrojnë butësi [...]

22 09, 2019

Ardex Consulting – Trajnime ekzekutive në fushën e Burimeve Njerëzore

By |2019-09-23T00:43:06+02:00September 22nd, 2019|

Trajnime ekzekutive në burime njerëzore Instituti i Trajnimit dhe Formimit Profesional "ARDEX-CONSULTING", licensuar nga Qendra Kombëtare e Licensimit (QKL) dhe me programe të miratuara nga [...]

5 02, 2019

Instituti i Eksperteve Fiskale – Trajnim për Audit të brendshëm

By |2019-03-05T11:08:27+01:00February 5th, 2019|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Audit të brendshëm Trajnim profesional Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional: Audit të brendshëm Data e fillimit: 15 Shkurt 2019 [...]

Go to Top