Bëje të paharrueshme ditën e parë të punës

Imagjino
të shkosh nesër në punë dhe në tavolinën tënde të të presi një dhuratë
mirëseardhje si asgjë që ke parë më përpara. Është Kutia X.

Kutia X është kuti dhuratë për orientimin e punonjësve të rinj në ditën e tyre të parë. Është kuti motivimi për punonjësit aktual. Është një gjest që ti bën për t’i treguar stafit se sa e vlerëson.

Shiko këtu modelet më të suksesshme.

Dizajni
unik, kuruar në cdo detaj. Përmbajtje akoma edhe më unike, plotësuar me
cdo element për ta bërë ditën e parë të punës speciale!

Mund ta bëjmë edhe për ty.
Ekipi i Kutia X, Tirana

Instagram

Kutia X – New Hire Welcome Kits

Rruga Viktor Hygo Nr. 1, Tiranë

W: www.kutiax.com
E: [email protected]
T: 0683613500