Multifresh Bazë
Oksidimi ose ndryshe humbja e freskisë, ngjyrës, shijesh dhe vlerave ushqyese. Për të parandaluar këtë, produkti revolucionar MultiFresh me fuqinë e një blenderi dhe funksionin e vakumit, ju jep mundësinë të perzieni ushqimet dhe pregatisni smoothie që do të rezistojnë më gjatë në gjëndje perfekte.
Çmimi normal: 12,990 lekë
Oferta: 5,190 Lekë
Më shumë >>
Një revolucion në përzjerje
Në momentin që frutat dhe perimet priten ato fillojnë të oksidohen, humbasin ngjyrën, shijen, vlerat ushqyese, dhe vitaminat dhe mineralet fillojnë të humbasin. MultiFresh ka një autosensor i cili bën të mundur heqjen e ajrit përpara përzjerjes, kështu ushqimi dhe pijet do të qëndrojnë të freskëta, më të shijshme dhe më të shëndetshme për një kohë më të gjatë.
1.
Pajisja bazë me fuqi 800W
2.
Thika me 6-tehe
3.
Gota për përzjerje
4.
Valvul vakumial
5.
Pjesa e vakumit
Më shumë >>

Lahet dhe pastrohet lehtë
MultiFresh është një pajisje me funksion vakumi dhe mbrojtje proteinash e cila pastrohet lehtësisht!
Të gjitha pjesët mund të lahen lehtësisht në lavastovilje. Keshtu që gjithçka do të pastrohet plotësisht dhe gati për t’u ripërdorur.
Çmimi normal: 12,990 lekë
Oferta: 5,190 Lekë
Porosit tani >>