18 11, 2019

FedEx Albania dhe TNT – Ju lidhim me Europën për mundësi më të mëdha

By |2019-11-24T21:28:59+01:00November 18th, 2019|

Ulysses Enterprises Sh.p.k. Licensee of Federal Express Corporation and TNT Connecting Europe to greater possibilities Duke marrë në konsideratë eksperiencën tuaj duam tju falenderojmë për [...]

16 10, 2019

FedEx Albania dhe TNT – Ju lidhim me Europën për mundësi më të mëdha

By |2019-10-16T11:03:54+02:00October 16th, 2019|

Ulysses Enterprises Sh.p.k. Licensee of Federal Express Corporation and TNT Connecting Europe to greater possibilities Duke marrë në konsideratë eksperiencën tuaj duam tju falenderojmë për [...]

17 09, 2015

INTER LEGAL ALBANIA – Konsulence dhe sherbime ligjore per shoqeri tregetare dhe individe

By |2015-09-17T01:52:39+02:00September 17th, 2015|

        Te nderuar zoterinj dhe shoqeri tregetare, pershendetje, Ju kontaktojme nga ana e Studios Ligjore dhe Fiskale "Inter Legal Albania" me seli [...]

17 04, 2015

AECO Consulting shpk – Annual individual income tax declaration for 2014

By |2015-04-17T12:01:03+02:00April 17th, 2015|

Annual individual income tax declaration for 2014 According to Albanian legislation all Albanian tax residents should submit to the tax authorities their individual annual income [...]

Go to Top