Email Marketing Profesional

Reklama me Email – Mundësi e shkëlqyer reklamimi

Për ta bërë biznesin apo ofertën tuaj të dukshme tek një audiencë e gjerë,
Reklama me Email (Email Marketing) është mënyra më e shpejtë, më efikase dhe më e lirë.

Posta Juaj, shërbimi Email Marketing #1 në Shqipëri, ju ofron tipare dhe kapacitete profesionale
me të cilat mund ju mund të bëni Reklama efektive me Email sipas standardeve më të larta botërore.

Ne ju ofrojmë
tiparet dhe kapacitetet
më të mira!

Lista më e mirë për Email Marketing

Mbi 100 mijë adresa efektive email. Lista më cilësore e mundshme.

Listë 99.99% e pastër

Kemi përshirë adresat më reaguese dhe kryesisht nga Tirana. Bisneset dhe institucionet janë të përfshira.

Sherbim i shpejte

Reklama me email që mbërrijnë shpejt

Ne kemi kapacitete teknike për të shpërndarë mijëra email/minutë.

Disponim maksimal

Veç kapaciteteve teknike, ne jemi në dispozicionin tuaj 24×7

Reklama te bukura

Reklama me Email që mbërrijnë bukur

Me dizenjimin HTML Resposive, çdo email duket bukur pavarsisht nga paisja.

Ju e dini ...

Më shumë se 50% e njerëzve i lexojnë emailet nga paisje mobile.

Email Marketing që nuk ka pengesa ligjore

Në Shqipëri mungon ligji përkatës. Ne punojmë sikur ai të egzistonte.

Si punojmë ?

Jemi kompatibël me CAN-SPAM Act dhe direktivën GDPR të BE.

Reklama ekonomike

Reklama me email të arritshme për çdo buxhet

Email Marketing kushton disa herë më lirë se reklamat në kanale të tjera. ?

Jo vetëm kaq... !

Pavarësisht kostos së ulët, efetiviteti është i lartë.

Nga adresa juaj apo adresë virtuale

Ofrojmë mundësinë që të përdorim si adresë nisëse çdo lloj adrese email.

Pse e ofrojmë ?

Kjo alternativë ofrohet për të rritur kompatibilitetin dhe mbrojtur adresën tuaj.
Në çdo rast përgjigjet do të mbërrijnë tek adresa juaj reale.

Mundësi e kontaktimit të mëtejshëm

Krijoni lidhje me ata që interesohen për ju. Tipar Eksluziv!

Si realizohet kjo ?

Ne mund të formulojmë një email me përmbajtje të ndryshme dhe tja dërgojmë automatikisht çdokujt që ka lexuar apo klikuar emailin tuaj të mëparshëm.

Email Marketing me transparencë të plotë

Ju keni akses online për të parë të gjitha statistikat. Tipar Ekskluziv!

Jemi të vetmit në Shqipëri...

…që ju japim akses online për të monitoruar vetë gjithçka.

ÇFARË BËJMË NE

 • Shpërndajmë emaile tek lista jonë cilësore.

 • Ju rekomandojmë strategjinë më të mirë për Email Marketing.

 • Dizenjojmë newsletterin sipas standardeve më të larta HTML Responsive.

 • Përdorim për shpërndarje servera SMTP me reputacion të lartë.

 • Ju japim akses online për të monitoruar vetë gjithçka.

 • E publikojmë extra në webfaqet dhe rrjetet tona sociale.

 • Ofrojmë mundësinë e prapa-pagimit.

 • Orfrojmë çmime favorizuese për denduri të caktuar fushatash.

 • Shpërndajmë nga çfarëdo adrese email.

 • Dërgojmë emaile të personalizuara (në një pjesë të listës).

 • Rrespektojmë etikën dhe standardet më të mira të fushës.

SI FUNKSIONON

A jeni te dukshem?

Bëjeni biznesin tuaj të dukshëm !

Promocion masiv tek njerëzit e duhur …

Kjo funksionon !

Brenda pak minutash ne mund t’ju lidhim me mijëra konsumatore potencialë.

Ne jemi në dispozicionin tuaj 24×7

Telefono tani!