2 02, 2021

Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnimi “Prokurimet Publike”

By |2021-02-10T11:48:06+01:00February 2nd, 2021|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Procedurat e Prokurimit Publik Trajnim profesional Më shumë Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin: Procedurat e Prokurimit Publik Data e fillimit: [...]

22 01, 2021

Instituti i Kontabilistëve të Miratuar – Trajnime për Kontabilist të Miratuar dhe Kalendari i Provimeve

By |2021-03-04T10:05:22+01:00January 22nd, 2021|

IKM njofton të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në Provimet e Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar, fillimin e trajnimeve për Standardet [...]

20 01, 2021

Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnimi “Prokurimet Publike”

By |2021-01-20T21:32:16+01:00January 20th, 2021|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Procedurat e Prokurimit Publik Trajnim profesional Më shumë Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin: Procedurat e Prokurimit Publik Data e fillimit: [...]

17 01, 2021

Instituti i Kontabilistëve të Miratuar – Trajnime për Kontabilist të Miratuar

By |2021-01-18T11:47:20+01:00January 17th, 2021|

IKM njofton të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në Provimet e Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar, fillimin e trajnimeve për Standardet [...]

Go to Top