Kalendari i Trajnimeve

Shkurt 2021

Të gjitha trajnimet do të zhvillohen online nëpërmjet platformës Zoom.

Gjatë muajit Shkurt do të organizojmë 4 nga trajnimet më të kërkuara në vitin 2020. Këto
trajnime janë krijuar për të qenë një përmbledhje e koncentruar e
njohurive, qe në minimumin e kohës të merrni maksimumin në këto fusha.
Mbajtja e tyre online ju jep Ju maksimumin e fleksibilitetit në ndjekjen
e tyre nga kudo dhe pa ju penguar ditën tuaj të punës.

Trajnimet i vijnë në ndihmë çdo personi që kërkon të zhvillohet më tej.

Trajnimet nuk janë luks, por domosdoshmëri për sot dhe nesër!.

Trajnuesit

Dalina Gjicali

Managing Director – EPPC Albania
(Senior Consultant & Trainer)

Profili i Dalinës
Ndiq Dalinën në 

Erald Pashaj

Founder – EPPC Albania & Kosovo (International Trainer & Consultant)

Profili i Eraldit 
Ndiq Eraldin në 

Mëso më shumë

Për tarifën e pjesëmarrjes dhe regjistrime na kontaktoni në:: [email protected]/+355 4 2465558