24 12, 2020

Eden Breeze – Çdokush sjell menutë, por kamarierin në shtëpi jua sjellim vetëm ne!

By |2020-12-24T08:42:47+01:00December 24th, 2020|

Edhe këtë vit kemi përgatitur një menu tejet të veçantë me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, duke i kushtuar një vëmendje të hollësishme [...]

14 12, 2018

il Gusto – Organizoni festat e fundvitit ne il Gusto Ristorante dhe il Gusto Bistro

By |2018-12-14T20:02:33+01:00December 14th, 2018|

IL GUSTO RISTORANTE Ju ftojmë që këtë dhjetor ta kaloni në il Gusto Ristorante. Jemi në dispozicionin tuaj për organizimin e festave të fundvitit. Për [...]

Go to Top