ProFisc

JENI GATI PER TE LESHUAR FATUREN ELEKTRONIKE?

Profisc është zgjidhja juaj. Profisc është programi profesional i çertifikuar.
Në pak minuta mundet të aktivizoni llogarinë Tuaj dhe të lëshoni faturat elektronike.

Kompania Tetra Solutions në zbatim të Ligjit Nr. 87/2019, datë 18.12.2019 “Për faturën elektronike, tanimë ka të drejtën e tregtimit të zgjidhjeve software-ike për proçesin e ri të Fiskalizimit dhe e-fatures ,i cili ka hyrë në fuqi prej datës 1 Janar 2021.

ProFisc fatura juaj elektronike

Çfarë është Profisc?

  • Program i çertifikuar
  • Leshim automatik dhe manual të faturave
  • Program i përdorshëm në internet, pa nevojë instalimi
  • Teknologji moderne, plotësisht web
  • Shpejtësi për veprimet që lidhen me faturimin
  • Lidhje online me tatimet për lëshimin dhe marrjen e faturave elektronike
  • Korrektim në kohë reale të faturave të fiskalizuar
  • Aprovim apo refuzim i faturave elektronike, në blerje
  • Ruajtje e sigurt e faturave elektronike

ProFisc një sistem i hapur për tu lidhur me çdo sistem.

image

Dëshironi më shumë info?

Na kontaktoni:

[email protected]

Adresa: Rruga Tish Daia, Kompleksi KIKA 2, kati II, Tiranë
Tel: +355 (4) 4508855 | +355 (4) 4508888 | +355 672004866
[email protected] | www.profisc.al