28 10, 2020

Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnimi “Prokurimet Publike”

By |2020-10-28T17:50:52+01:00October 28th, 2020|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Procedurat e Prokurimit Publik Trajnim profesional Më shumë Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin: Procedurat e Prokurimit Publik Data e fillimit: [...]

13 10, 2020

Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnimi “Prokurimet Publike”

By |2020-10-13T20:59:06+02:00October 13th, 2020|

Instituti i Ekspertëve Fiskalë Procedurat e Prokurimit Publik Trajnim profesional Më shumë Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin: Procedurat e Prokurimit Publik Data e fillimit: [...]

8 10, 2020

Instituti Kanadez i Teknologjisë – Mos e humbisni këtë mundësi

By |2020-10-08T12:02:04+02:00October 8th, 2020|

    Canadian Institute of technology   Studime universitare me standarde perëndimore në fushën e Inxhinierisë dhe Ekonomisë? Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (CIT) [...]

Go to Top