Erickson Coaching International në Shqipëri!

EPPC Albania – Partner zyrtar ekskluziv i Erickson Coaching në Shqipëri!

EPPC
Albania ka kënaqësinë të njoftojë se duke filluar nga viti 2021 është
partneri zyrtar ekskluziv i Erickson Coaching International në Shqipëri.

Ky program i ri për coach
është një hap revolucionar në tregun shqiptar, pasi ky program
është i vetmi program i akredituar në rajon që ka standardin e artë të
ICF (Federatës Ndërkombëtare të Coaching).

The Art & Science of Coaching!

Partneriteti
Erickson Coaching International – EPPC prezantohet në tregun shqiptar
nëpërmjet programit “The Art & Science of Coaching”.

Ky program përmban 4 module dhe i jep mundësinë secilit pjesëmarrës të certifikohet si International Erickson Coach.

Testimonials nga pjesëmarrës në mbarë botën:

Mëso më shumë

Ju mirëpresim të na kontaktoni: [email protected]!