instituti i studimeve strategjike & trajnimeve

Përshëndetje,
ju njoftojmë se, në Institutin “ISSAT”, në datën 19 Tetor, do të fillojë Trajnimi i Avancuar Profesional: “TEKNIK I SIGURISË USHQIMORE”.

Trajnimi do të zhvillohet edhe online.

Ju lutem, gjeni bashkengjitur informacionin e plotë në lidhje me këtë Trajnim, si dhe formularin e aplikimit.

image
Adresa:
Rr. Sami Frashëri, Kompleksi nr.56, Nobis, Seksioni L, Kati 6.

Cel: 0677174773

Email: [email protected]