“The best way to predict the future
is to create it…”

Bëhuni pjesë e trajnimeve të AlbAcademy!

image

Trajnimi: “Shkrimi i një projekt propozimi”

Shkrimi i projekteve ndërkombetare ka një rëndësi fundamentale si në rritjen e biznesit, por dhe për vetë ju, nëse doni një karrierë në ngritje.

Fitoni më shumë mundësi për investime, tendera, projekte ndërkombëtare.

Tarifa e trajnimit: 12,000 LEK
Programi i trajnimit: Kliko Këtu
4 seanca trajnimi online nga 3 orë, duke filluar nga data 14 Dhjetor

image

Trajnimi: “Zhvillimi I nje plani marketing”

Doni të krijoni një rrymë të re në biznesin tuaj apo ku punoni, për më shumë të ardhura.

Një plan marketing inovator është baza nga ku ju duhet ta nisni!

Tarifa e trajnimit: 9,000 LEK
Programi i trajnimit: Kliko Këtu
7 seanca trajnimi online intensiv nga 2 orë, duke filluar nga data 15 Dhjetor

image

Trajnimi: “Markat tregtare, Patenta e Shpikjeve dhe Manualet e Perdorimit”

E dini që shumë nga markat, patentat vidhen sepse nuk i kishin mbrojtur më parë!

Mesoni si të mbroni asetet tuaja të Pronesisë Intelektuale dhe nje dite të mos gjendeni përballë humbjes së gjithë punës së ngritur me vite.

Tarifa e trajnimit: 35 Euro / Ditë
Programi i trajnimit: Kliko Këtu

Dita e parë: dt. 21/12 Markat tregtare dhe të shërbimit.
Dita e dytë: dt. 22/12 Patentat e shpikjeve dhe modelet e përdorimit

Për të aplikuar në trajnimet tona klikoni në butonin më poshte,
ose na kontaktoni direkt në:

Email: [email protected]
Cel: +355 67 40 100 45

APLIKO TANI

Instagram

Facebook

Website

LinkedIn