image

❤ Le të festojmë për dashurinë! ❤

Përveç njeriut tuaj të zemrës, edhe Bio Officina dëshiron t’ju dhurojë shumë dashuri që nga SOT e deri në ditën e Shën Valentinit!

Përfitoni deri në 15 % ULJE për të gjitha linjat e produkteve natyrale për fytyrën, trupin dhe flokët:

M&D
Honeybee
Esencial
Bioblas

BLI TANI

Cupid at your door!

Bio Officina Natural Cosmetics Group

Bio Officina Natural Cosmetics Group është e para kompani në Shqipëri e cila sjell shërbime dhe produkte të kozmetikës natyrale, që nga konceptimi dhe krijimi i formulës dhe linjës sipas kërkesës suaj e deri te mbulimi i plotë i zinxhirit të prodhimit.
Gjithashtu, veç linjave të saja, Bio Officina sjell për klientët edhe një mozaik linjash të tjera të cilat ndajnë të njëjtën filozofi me të mbi bukurinë e shëndetshme të fytyrës, trupit dhe flokëve.

Tel: +355 69 703 1480

E-mail: [email protected]

Adresa: Rruga “Medar Shylla”, Kompleksi Kika 1, 1020, Tirana, Albania