Kujdesi për këmbë të bukura në pranverë
Ditët e ngrohta erdhën dhe është koha për këpucë të hapura dhe këmbë të zbathura. Nëse nuk e kishit menduar deri tani, me siguri do të shihni lëkurë të ashpër në thembra. Është koha të shpëtoni prej tyre dhe kemi lajme të mira për ju. Ju mund të bëni largimin e kallove në shtëpi pa rrëmujë dhe me rezultate të mahnitshme.
Pajisja për heqjen e kallove me vakum Wellneo tani është në dispozicion me një ofertë speciale -50%.
Çmimi: 4,990 Lekë
Ofertë: 2,490 Lekë
Më shumë >>
Jo lëkura të vdekura në dysheme
Me pajisjen për heqjen e kallove me vakum Wellneo kujdesi i lëkurës do të bëhet më i lehtë, më i shpejtë dhe pa rrëmujë.
Gjëja më e mirë për këtë është se nuk do të duhet të shqetësoheni për kallot e lëkurës që do të bien në dysheme, për shkak të thithjes së integruar që kjo pajisje ka. Harrojeni rrëmujën – pasi të keni mbaruar, hapni ndarjen nën kokën e zëvendësimit dhe zbrazni lëkurën e hequr dhe hidheni në plehra.
Më shumë >>

Masazhim në pjesët ku dëshironi
Qetëson trupin dhe relakson me një masazhim të lehte nëse ju dëshironi.

Më shumë >>
Shumë praktike
Doreza e saj e veçantë ergonomike e bën shumë të rehatshme mbajtjen dhe përdorimin për këdo. Kjo pajisje është lehtësisht e rikarikueshme përmes USB dhe funksionon deri në 1 orë pa u karikuar.
Mbi të gjitha, ajo ka 3 koka zëvendësuese që ju japin kontroll të përsosur mbi forcën e çdo seance. Këto koka janë mjaft të forta për të hequr edhe kallot e vështira por mjaft e butë edhe për lëkurën me delikate. Zgjidhni midis:
Ashpërsia 120, për lëkurë të butë
Ashpërsia 80 lëkurë normale,
Ashpërsia 45 për lëkurë të thatë dhe të fortë.
Porosit tani >>