image
 
Casablanca Theorema
Made in Germany
 
 
 
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese…
 
€1,489.00 €329.00
 
 
Më shumë
 
 
 

 
deri 69% OFF
OFERTA FANTASTIKE
 
Përfitoni nga ofertat tona të papërsëritshme!
 
 
Shiko të gjitha ofertat
 
 
image
 
Florida Pionier
Made in Germany
 
 
 
Case Stainless steel gold plated 5 micron (316L) Dimension Size approx. 44mm without crown Movement Automatic with 35 Jewels Calendar Date, day & month Lens Sapphire coated Index Dial 12 Diamonds…
 
€1,750.00 €239.00
 
 
Më shumë
 
 
 

 
 
picture
 
Ne besojmë se cilësia, dizajni dhe ndjeshmëria janë një domosdoshmëri për një orë. Puna jonë është më e vyer kur ju mbeteni të kënaqur nga eksperienca juaj e blerjes.
 
-TUFINA –
 
 
 
image
 
Chicago Pionier
Made in Germany
 
 
 
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 35 gurë Xhami Xham special me…
 
€699.00 €229.00
 
 
Më shumë
 
 
 
 
rreth nesh
 
 
 
Që nga themelimi i saj, firma është zotëruar nga familja Tufina. Për ne, fillimi ishte sahati i Tiranës, orët me kasë të gjatë, orët e xhepit dhe në vijim orët luksoze të dorës për meshkuj. Përgjatë gjeneratave me përkushtim dhe vështirësi, familja jonë numëron 35 orëndreqës. Në shekullin e fundit Tufina ka krijuar partneritete me disa nga firmat më të njohura të prodhimit të orëve në Europë, ndërkohë që në këtë shekull funksionojmë si një kompani e fortë dhe e pavarur.

Lexo më shumë

 
 
oferta të tjera
 
 
 
 
image
 
Copenhagen Theorema
 
 
 
€389
€219
 
 
Më shumë
 
image
 
Dual-Time Buenos Aires Theorema
 
 
 
€729
€229
 
 
Më shumë
 
image
 
Cannes
Theorema
 
 
 
€629
€229
 
 
Më shumë
 
 
 
image
 
Berlin
Pionier
 
 
 
€599
€229
 
 
Më shumë
 
image
 
Hawaii
Pionier
 
 
 
€695
€249
 
 
Më shumë
 
image
 
San Francisco
Pionier
 
 
 
€749
€229
 
 
Më shumë
 
 
 
picture
 
POROSISNI ONLINE OSE DIREKT NË DYQANIN TONË FIZIK
 
 
Shiko Hartën