10% OFF
nga çmimi i afishuar në web
Oferta është e vlefshme vetëm për 10 ditë ( 20-30 Gusht)
Shiko të gjitha ofertat
Modelet më të shitura
image
Casablanca Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-mbërthyese Rripi Rrip 100%…
€1,489.00 €296.00
Më shumë info
image
Dual-Time Buenos AiresTheorema
Made in Germany
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L) Dimension Madhësia përafërsisht. 44 mm pa kurorë Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Përpunuar me Safir Unaza e sipërme Fibra Karboni Speciale Dual Time Tokëza Kapëse…
€749.00 €206.00
Më shumë info
image
Copenhagen Theorema
Made in Germany
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L) Dimension Madhësia përafërsisht. 44 mm pa kurorë Lëvizja Automatike Skeleton me 22 gurë Xhami Përpunuar me Safir Unaza e sipërme Fibra Karboni Speciale Dual Time,…
€689.00 €197.00
Më shumë info
image
Chicago Pionier
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 35 gurë Xhami Xham special me…
€699.00 €206.00
Më shumë info
picture
EJANI DHE NA VIZITONI NË DYQANIN TONË NË BLLOK
Shiko Hartën
picture
BLINI ME KËSTE MUJORE DHE INTERES ZERO
Mënyrat e blerjes
picture
TRANSPORTI FALAS
Shqipëri, Kosovë, Maqedoni