ofertat e fundit
image
Barcelona Pionier
Made in Germany
Kasa Stainless steel 5 mikron (316L) Dimension Madhësia përafërsisht. 50mm pa kurorë Lëvizja Automatike me 20 gurë Xhami Përpunuar me Safir Unaza e sipërme Dizajn me vidhosje Lloji i treguesit Numra…
€667.00 €219.00
Të gjitha modelet
image
Oslo Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.41 mm pa koronën Lëvizja Automatike Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-mbërthyese Rripi Rrip 100% lëkure Brënda…
€585.00 €229.00
Të gjitha modelet
image
Monte Carlo Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Rrip 100% lëkure…
€799.00 €219.00
Të gjitha modelet
image
Berlin Pionier
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.45 mm pa koronën Të vecanta Me 12 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 20 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese…
€599.00 €229.00
Të gjitha modelet
picture
EJANI DHE NA VIZITONI NË DYQANIN TONË NË BLLOK
Shiko Hartën
picture
BLINI ME KËSTE MUJORE DHE INTERES ZERO
Mënyrat e blerjes