Fiskalizimi Online

Nuk keni vendosur akoma për Fiskalizimin Online?!

Tetra
Solutions ju ofron zgjidhjen më profesionale. ProFisc është programi
profesional I çertifikuar nga DPT+ AKSHI që ju vjen në ndihmë për
gjenerimin e faturave tuaja elektronike.

Çfarë është ProFisc?

 • Program profesional i çertifikuar nga AKSHI dhe DPT
 • Aksesohet online, Pa nevoje instalimi
 • Teknologji moderne
 • Shpejtesi per veprimet qe lidhen me fatura
 • Lidhje online me tatimet për faturat e fiskalizuara dhe e-fatura në mbërritje si dhe i autofaturave
 • Anullim në kohë reale të faturës së fiskalizuar
 • Mbrojtje e sistemit me username & password të sigurta

Program Online pa Instalim

 • Bazohet & Hostohet mbi Microsoft cloud Azure
 • TOP BOTEROR platformë dhe punon 24 ore ne dite
 • Te dhenat ruhen te sigurta dhe konfidenciale

Pse ProFisc nga Tetra Solutions?

 • Lider prej 14 vitesh ne treg
 • Staf me mbi 40 eksperte IT & Finance
 • Ekspertizë ne sisteme & shitje online
 • Mbi 30% e TOP Bizneseve ne Shqiperi punojne me Tetra Solutions
 • Ne jemi Partneri më i sigurt per faturat tuaja

Mundësi Zgjedhjeje

 • Hedhje e faturave direkt ne ProFisc manualisht
 • Lidhje ne cdo moment me të gjitha programet e financës

Si të Veproni?

Je një biznes me numër të kufizuar faturash?

 • Bli nje licence nga AKSHI (nepermjet e-albania) shembull

 • Krijo faturen ne cloud

 • Konverto faturen ne e-faturë

Je një biznes me numër të lartë faturash?

 • Bli nje licence nga AKSHI

© ProFisc nga Tetra Solutions – 2020. Të gjithë të drejtat e rezervuara.

E-mail:

[email protected]

[email protected]

Adresa:
Kompleksi Kika 2 , Rr. Tish Dahia Nr. 7, Kati 2 dhe 5 1020 Tiranë – Shqipëri

Telefon:
+355 067 700 1100
+355 44 508 855

 

Facebook Facebook

Instagram Instagram

LinkedIn LinkedIn