Laboratori i ADN

Natea


Laboratori i parë i këtij lloji në Shqipëri që garanton rezultate 100% të sakta.

Më shumë

 

Gjeja e pare:
Besueshmeria
Testi me i rendesishem kryhet ne laboratorin me te besuar te analizave te ADN-se.
Ne jemi Natea, i vetmi laborator qe garanton rezultate 100% te sakta.

 

Ne fokus:
Dy analiza
Nga moria e analizave që ofrojmë, po veçojmë dy teste mjaft të rëndësishme.
Crregullimet e Trasheguara
I njohur ndryshe si testi STID, sherben per zbulimin e semundjeve te zakonshme gjenetike me trashegimi recesive si Fibroza Cistike e cila mund te transmetohet nga dy prinder te shendetshem tek femija i tyre i prekur.
Më shumë
Zbulimi i Sindromit Down
I njohur ndryshe si NIPT (Testi Prenatal Jo Invaziv) ky test percakton ADN e fetusit nga gjaku i nenes per zbulimin e Sindromit Down dhe te disa anomalive te tjera te zakonshme kromozomale ne fetus.
Më shumë

 

Ne ofrojme:
2000 Teste
Ne ofrojme me shume se 2000 teste per te gjitha llojet e njohura te semundjeve gjenetike

• Testet Molekulare(sipas semundjes)

• Testet Molekulare(sipas genit)

• Metoda permes Gjenerimit te Njepasnjeshem dhe Platformes Renditese

• Kopje e Numrit te Testeve

• Panelet Seleksionuese

• Testimi me metoden Microarray

• Teste Molekulare Mitokondriale

• Teste molekulare per leucemine dhe limfomen

 

• Teste molekulare ne indet tumorale

• Teste per Faktoret e Riskut

• Teste Farmakogjenetike(Onkologjike)

• Analiza Kromozomike dhe QF-PCR (Fluoreshence Kuantitative)

• Analizat FISH

• Teste Diagnostike te personalizuar

• Testet HLA

 

Më shumë

 

Mos harroni:
Parandalimi shpeton

 

Na kontaktoni
Ju ftojme te besoni tek ne dhe te na kontaktuar per cdo informacion te metejshem qe ju nevojitet.
Tel: 044809600
Email: [email protected]
Web: www.natealab.com
+355697723212
Rruga e Kavajës, mbi Qendrën Globe
Tiranë