STOP COVID-19

Nëse biznesi juaj ka qenë i mbyllur për shkak të Covid-19,
ne ju sjellim sërish në punë.

Ne ndihmojmë biznesin tuaj të rikthehet në biznes!

 

image

Bare &
Restorante

image

Ambjente
zyrash

image

Fabrika &
magazina

 

image

Ambjente
spitalore

image

Qëndra
tregtare

image

Zona Sportive
& argëtimi

 

image

Berber, Parukeri
Qendra estetike

 

Ofrojmë tunele dezinfektuese dhe furnizimin me produkt për dezinfektim.

 

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Sepse jemi diskretë, të shpejtë dhe eficent, fleksibël për orare edhe në fundjava sipas nevojave tuaja.
Përdorim produkte efikase kundër baktereve, fungeve dhe viruseve përfshirë ato Corona. Produktet janë miqësore me lëkurën, çdo sipërfaqe si dhe bimët apo kafshët shtëpiake.
Ne lëshojmë Çertifikatën e shërbimit të njohur nga autoritetet shtetërore.
Ne Ju asistojmë me ekspertizë zvicerane.

Na kontaktoni:

068 20 70 045

Ose vizitoni websitin tonë:

swissdisinfection.com

_______________
Swiss Disinfection
Adresa: Rruga Panorama, Pallati Sara-El, zyra nr 5, Tiranë
Cel: 0682070045
Web: www.swissdisinfection.com
Email:
[email protected]