Spitali Guven
Shërbim Mjeksor i Akredituar Ndërkombëtarisht
Image - Lutemi lejoni shfaqjen e tyre
I nderuar lexues
Spitali privat Guven Ankara, i cili është themeluar në vitin 1974 me qëllim që të ofrojë shërbim mjekësor në standardet botërore, i shërben pacientëve, duke bashkuar përvojën e viteve me modernizimin e domosdoshëm të shëndetësisë.
Spitali Guven Ankara është akredituar nga JCI (Joint Comission International) në vitin 2008
dhe më pas sërish në vitin 2011. Spitali ka për qëllim të përcaktojë të gjitha kushtet për t’i ulur në minimum risqet e të sëmurëve dhe të formojë një ambient të besueshëm për pacientët, të rrisë kulitetin e shërbimit dhe sigurinë e pacienteve në institucionet e tij.
Spitali Guven Ankara është pranë jush në Shqipëri me një zyrë përfaqësimi dhe me konsulta falas. Nëse kërkoni një diagnozë të saktë, lidhuni me ne sa më shpejt. Zyra jonë pranon aplikime për çdo sëmundje.
Shërbimet që ofrojmë
Kirurgjia e Trurit dhe Neurokirurgjia
Sëmundjet e Fëmijëve
Kirurgjia Vaskulare
Mjekimi dhe Rehabilitimi Fizik
Sëmundjet e Sistemit Gastrointestinal
Kirurgjia e Kraharorit
Sëmundjet e Syrit
Sëmundjet e Grave dhe Lindja
Kirurgjia Kardiovaskulare
Kardiologjia
Shikoni Broshurën
Kirurgjia e Kokës dhe e Qafës
Qendra Mjekesore Onkologjike
Kozmetologjia Kirurgjike dhe Medikale
Diag. dhe Trajtimi i Sëmundjeve te Gjirit
Qendra e Transplanteve
Ortopedia dhe Traumatologjia
Radiologjia (imazheri e avancuar)
Radiologjia Intervente
Pavioni Mjekësisë Nukleare
Laboratori
Shikoni Broshurën
Keni pyetje? Na kontaktoni
069 21 08 832
067 20 11 156
[email protected]
Adresa
Blv. Bajram Curri, prapa Piramides
tek ETC, kati III, hyrja nga Conad