Albanian Tours
Festa e te dashuruarve
Image
Shen Valentini ne Selanik dhe Stamboll
Nisja me date 11 Shkurt, 5 dite
Vetem 189 €
Ne cmim perfshihen:
  • Akomodimi***
  • Mengjeset+darka ne Selanik me buzuqi
  • Transporti komod max 16 persona
  • Siguracioni shendetesore
  • Shoqerimi ne shqip

Lexo me shume >>>

Image
Budapest-Viene-Beograd–Split
Nisja me date 11 Shkurt, 5 dite
Vetem 249 €
Ne cmim perfshihen:
  • Akomodimi***
  • Mengjes dhe Darke
  • Transporti komod max 16 persona
  • Siguracioni shendetesore
  • Shoqerimi ne shqip

Lexo me shume >>>

Cdo fundjave ne Beograd
3 dite, 179 euro

Akomodim***
Mengjes dhe Darke
Transporti komod max 16 person
Siguracioni shendetit
Shoqerimi ne shqip

Lexo me shume >>>

Albanian Tours: Rruga Myslym Shyri (kthesa e gjykates), Pall. 27/Shk. 1, kati i dyte, Tirane
Tel/Fax: 042428552 | Mob: 069 3636877 | www.albanian-tours.com | [email protected]