Nurse
EXPRESS
INFERMIRI/E NE SHTEPINE TUAJ
SHERBIM
INFERMIERIE
24 ORE
Na telefononi dhe ne pak minuta
do te jemi ne shtepine tuaj:
Tel: 042340060 Cel: 0682787393 www.nurseexpress.al
Cel: 0674647477 Cel: 0699551339 [email protected]
Sherbime infermierore 24 ore ne dite dhe 7 dite ne jave ne shtepine tuaj Staf profesionist, i licensuar dhe me pervoje brenda dhe jashte vendit
Lista e sherbimeve infermierike
Aplikimi i sulucioneve i/m (intramuskulare) 300 LEK
Aplikim i perfuzioneve i/v (intra-venoze, serume) 500 LEK
Mjekim i plagëve postoperatore 1500 LEK
Heqje penjësh 700 LEK
Mjekim dekubitusish 1500 LEK
Qepje plagësh 1000 LEK
Mjekim djegiesh, prerjesh 1500 LEK
Vendosja e katatereve dhe monitorimim i vazhdueshem i tyre 2500 LEK
Klizëm 500 LEK
Shërbim infermierie gjatë natës , në shtëpi 2000 LEK
Shërbim fizioterapeutik (me fizioterapist profeionist) 1500 LEK
Sherbime te tjera
• Ofrojme falas konsulencë farmaceutike, matje e oksigjenit në gjak, matje tensioni dhe diabeti.
Marrim dhe bejme analizat ne laburatore te certifikuara ne kohe reale dhe pa kosto shtese.
OFERTE E VECANTE
Pronotoni nje diagnostikim me skaner ne muajin Dhjetor dhe Janar
per vetem 8000 LEK!