04 48 05 222 Albes
Jeni ne SmartPhone? –Shikoheni ketu
Foto Kryesore
Albes ofron per festat e fundvitit turet me te mira
dhe te pakonkurueshme ne cmim dhe cilesi.
Krishtlindje ne Paris dhe Europe
Paris

Zagreb-Salsburg-Munih-Paris-Disneyland-Lucerne-Milano-Verona-Trogir Split.
Nisja me 21 Dhjetor. 7 nete, 8 dite
Vetem 345€
Krishtlindje ne Viene
Viene

VITI I RI NE PRAGE
Prage

VITI I RI NE VALBONE/Ekskluzive
Valbone

Keni pyetje? Na kontaktoni:
0674188414 0696136552
[email protected]
Albes, prane stadiumit Dinamo
facebook