Çfarë janë modelet elastike?

Tipare të pabesueshme !

Vetëm tek Posta Juaj! Ju duhet ta dini !

Shumë njerëz na pyesin se: Çfarë janë “Modelet elastike” (Responsive) dhe pse ato janë të rëndësishme?

– Po i përgjigjemi me pak fjalë: Kjo çështje është e lidhur me shfaqjen e përmbajtjes së emailit në SmartPhone.

Për ilustrim lutemi shikoni foton e mëposhtme dhe dalloni ndryshimin se si e njejta gjë në SmartPhone mund të shfaqet në mënyra të ndryshme.

Sipas statistikave tona 35% e njerëzve po i lexojnë emailet në SmartPhone. Emailet duhet të lexohen qartë edhe atje. Në një email të zakonshëm pamja është si në pjesën majtas. Ndërsa një model elastik (responsive) shfaqet në SmartPhone si në pjesën djathtas (ku, për tu shfaqur sa më qartë, elementet renditen njëri poshtë tjetrit, por pa ndryshuar asgjë në formën se si i njëjti email do të duket në desktop)

“Elasticiteti” realizohet në nivelin e kodit HTML me të cilin krijohet newsletter-i. Në rast se jeni në teren të huaj mos u merrni me këtë punë. Na e lini ne në dorë dhe do të ndjehemi të lumtur të krijojmë për ju një newsletter me standardin më të lartë.

Posta Juaj është i vetmi shërbim në Shqipëri që e ofron këtë opsion.

Image

Posta Juaj ju ofron më të mirën e mundshme. Tipare unike dhe profesionale të krijuara posaçërisht për fushata dinjitoze dhe me efektivitet të lartë.

Më të lexuarat tek “Posta Juaj”
Përkujdesje: http://postajuaj.com/?page_id=10893
Pyetje/Përgjigje: http://postajuaj.com/?page_id=2466
“Posta Juaj – Germa “e” tek fjala “e-mail”
Bulevardi “Zogu I”, 68, Tiranë | Tel: 0672011692 | www.postajuaj.com