warm hug v3
Ngrohtësi dhe butësi me koleksionin Warm Hug!
Koleksioni i ri Warm Hug këtë vit vjen me një shumëllojshmëri produktesh të cilat do t’ju ofrojnë butësi dhe ngrohtësi, që çdo moment i ditës tuaj të jetë magjik. Seti batanije dhe jastëk në 2 përmasa dhe 5 ngjyra të këndshme. Robdishan për të rritur dhe fëmijë, perfekte për ditët e ftohta të dimrit.
Ulje deri në 50%
Më shumë >>
Zbuloni koleksionin Warm Hug
Set batanije dhe jastëk V3
warm hug v3
Shumë i butë dhe i ngrohtë
warm hug v3
Modern dhe Trendi
warm hug v3
Me perçinë për tu mbërthyer në pjesën e shpatullave
warm hug v3
5 ngjyra dhe 2 përmasa
Porosit tani >>
warm hug v3

warm hug v3
Robdishan Warm Hug V3
warm hug v3
Shumë i butë dhe i ngrohtë
warm hug v3
Material pellushi
warm hug v3
Dhuratë ideale
warm hug v3
2 ngjyra dhe 3 përmasa
Porosit tani >>
warm hug v3

warm hug v3
Set batanije & jastëk për fëmijë V3
warm hug v3
Dizajn i këndshëm
warm hug v3
100% pambuk i butë
warm hug v3
Dhuratë fantastike
warm hug v3
Ngjyrë blu dhe rozë
Porosit tani >>
warm hug v3

warm hug v3
Robdishan për fëmijë
warm hug v3
Material cilësor prej pëllushi
warm hug v3
2 ngjyra
warm hug v3
Dhuratë ideale
warm hug v3
I përshtatshëm për moshat nga 3-6 vjec.
Porosit tani >>
warm hug v3

warm hug v3