Planifiko eventin me Class

Burimi i parë është ideja – sepse është pjesa e parë në funksion të një eventi unik, si pothuajse të gjitha eventet tona të personalizuara.
Class Events është mjeshtër në dizenjimin, planifikimin dhe koordinimin e të gjithë tipologjive të eventeve.

KONTAKT
[email protected]
Wedding Planner 0696009697
Private Party Planner 0696082858

 

class