Mbi 2.000 produkte, që shtohen vazhdimisht,
me cmime konkuruese,
transporti falas!

Rregjistrohuni në ipazar.com.al
dhe bëni pazarin nga shtëpia apo telefoni juaj, tek supermarketi i parë online në Shqipëri!

Image

Tani mund të porosisni gjithçka me vetëm disa klikime dhe t’i merrni në shtëpinë tuaj brenda pak orësh!

Funksionimi ёshtё shumё i thjeshtё, njёsoj si njё supermarket fizik,
sepse realisht iPazar nuk ёshtё njё supermarket vetёm online por edhe fizik, me vendodhje nё Tiranё,

Bёj porosinё online, mbush shportёn virtuale dhe konfermoje e brenda njё ore i keni produktet e zgjedhura nё shtёpi.

Blerja online mund tё bёhet me kompjuter,
me smartphone ose duke na telefonuar nё numrat tanё tё shёrbimit
e njё operator i yni nё kohё reale do t’ju ndihmojё pёr tё kryer pazarin tuaj.

Njё mundёsi tjetёr shumё komode dhe e pёrhapur gjerёsisht nё vendet e zhvilluara europiane e amerikane
dhe qё ne e ofrojmё edhe nё Tiranё, ёshtё Shёrbimi Drive.

Ju mund tё bёni pazarin online nga zyra
p.sh para se tё ktheheni nё shtёpi dhe tё caktoni njё orar nё tё cilin dёshironi tё kaloni pёr ta tёrhequr,
kaloni nё orarin e caktuar, ndaloni vetёm njё moment para supermarketit,
bёni pagesёn direkt nga makina
dhe njё punonjes i mbart qeset me pazarin tuaj nё bagazhin e makinёs duke vazhduar pa humbur kohё.

Mirë ardhshi!

ipazar.com.al
Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.
Tel. 069 92 92 229 | 069 92 92 299 | Email: [email protected]