TOP EDUCATION TOUR ne qytetin Tuaj!

Integral Educational Programs ju fton me kenaqesi per prezantime te veçanta ne lidhje me pranimin ne shkollat e mesme dhe kolegjet elitare ne Britanine e Madhe.

Prezantimet do te zhvillohen ne:

  • 27 Tetor, ora 18:00 – Tirane
  • 28 Tetor, ora 18:00 – Vlore
  • 29 Tetor, ora 18:00 – Fier
  • 30 Tetor, ora 18:00 – Elbasan
  • 31 Tetor, ora 18:00 – Shkodra

Mundesi takimi personal me perfaqesuesit e shkollave!

Ne prezantim do te keni mundesi jo vetem
te merrni me shume informacione te vlefshme ne lidhje me sistemet dhe
programet e ndryshme arsimore, por gjithashtu te takoheni personalisht
me perfaqesuesit e shkollave dhe kolegjeve te perzgjedhura nga Britania e
Madhe:

  •         Sidcot School – Winscombe (Bristol)
  •         Mander Portman Woodward – London, Cambridge dhe Birmingham
  •         Cardiff Sixth Form College – Cardiff dhe Oxford

Per me shume informacion dhe per t’u regjistruar, klikoni:

Formulari i kontaktit

Para-regjistrimi ju garanton nje takim
personal me perfaqesuesit e shkollave. Regjistrohuni qe te jeni te
sigurt, sepse vendet dhe oraret jane te kufizuara.

Shpresojme
qe keto takime  te arrijne ne sa me shume familje qe kane nevoje
per informacion te perditesuar ne lidhje me arsimimin jashte vendit.

Mendoni per te ardhmen e femijeve tuaj, duke filluar tani!