Lajme pa censurë !

Aktualiteti

Aktualitet ngjarjet e ditës. Gjithçka që ndodh nga politika, kronika, sociale, kultura, e të tjera, nga vendi dhe bota. Lajmet e momentit, kudo dhe kurdo që ato ndodhin, raportohen live. Gjithçka ndodh në vend, rajon dhe botë, ne e sjellim në kohën më të shpejtë të mundshme, duke ofruar lajme të besueshme që përmbajnë të gjitha të dhënat nga terreni.

Burime të besueshme, raportime direkt nga vend ngjarja, intervista dhe lajme politike që janë ngjarja e ditës, sillen çdo ditë në mënyrë profesionale nga stafi i CNA.al.

Aktualiteti edhe në politikë me zhvillimet e ditës, në debatet përballë dhe në distancë. Qëndrime dhe fakte të se përditshmes tonë. Ato që shohim dhe ato që përpiqen të na i fshehin. Misioni i si vërtetës përcillet nga aktualiteti i ditës edhe me çështje dhe tema pa tabu. Raportime pa censurë në shërbim të lexuesit dhe për lexuesin.

Gjithçka nga ekonomia, çështjet sociale të ditës, debatet për drejtësinë, taksat dhe deri tek përplasjet locale dhe zhvillimet e rajoneve në hapat që hedh çdo ditë aktualisht shoqëria shqiptare.

Shfleto aktualitetin

Vetingu

Korrupsion, para dhe pushtet. Te gjithe pasurite dhe skandalet e drejtesise dhe politikes. Disa qindra dosje gjyqtaresh, prokuroresh dhe politikanesh e te tjera qe hidhen cdo ditë i gjeni ne kete rubrikë.

Na shkruani ne adresen [email protected] dhe ne publikojme pasurine e cdo funksionari te drejtesise dhe politikes.

Shfleto vetingun

Blog

Interneti është një “xhungël” e madhe me informacione, por edhe mashtrime. Rubrika Blog në CNA.al, ju ofron tashmë një hapësire elitare, ku do të gjeni përgjigje për shumë nga pikëpyetjet që ndeshni çdo ditë. Përkthimet ekskluzive të analizave nga penat dhe mediat më prestigjioze të botës, materialet historike, kulturore, filozofike dhe shkencore, do ta pasurojnë me siguri ditën tuaj. Blog një hapësirë ndryshe për të gjithë.

Shfleto Blogun

Denoncim

Një ndër kategoritë kryesore të CNA.al është ajo e denoncimeve. Përmes kësaj rubrike ne gjendemi më afër qytetarëve. Atyre u jepet hapësira e nevojshme për të denoncuar raste abuzimesh apo shqetësime të ndryshme me të cilat ndeshen në të përditshmen e tyre. Në kohët e sotme qytetarët janë, gazetarët më të mirë investigativë duke sjellë raste të cilat duhet të trajtohen në të publikut. Në këtë rubrikë CNA.al sjell denoncime të ndryshme nga qytetarë të thjeshtë, por edhe nga njerëz të njohur, politikanë apo personazhe të botës së televizionit.

Tashmë të gjithë kanë mundësinë të denoncojnë rastet abuzive përmes videove apo fotove të shkrepura . Abuzimet me të cilat ndeshemi çdo ditë, investigohen dhe raportohen për tu përcjellë sa më saktë tek lexuesit tanë.

Shfleto denoncimet

Life style

CNA Lifestyle është një burim lajmesh që ka të bëjë me stilin, bukurinë, mirëqënien.

Përfshin artikuj interesantë rreth shëndetit, mënyrës së ushqyerit, kujdesit për pamjen e jashtme,marrëdhënieve në cift. Në këtë rubrikë do të gjeni një larmishmëri idesh inovative, që do t’iu ndihmojnë të zbuloni më shumë detaje rreth kuzhinës apo dekorimit të shtëpisë tuaj.

Llojet dhe infromacionet mbi bukurinë, udhëtimet, seksin, dashurinë dhe gjithçka që duhet të dini rreth stili të jetesës. CNA Liftestyle është një rubrikë që sjell histori frymëzimi nga influencuesit më të famshëm të mediave sociale. Këshillat e tyre për një jetë sa më të shëndetshme dhe të lumtur. Nuk mungojnë as historitë më të çuditshme njerëzore

Shfleto Life Style

English Edition

Denounces, investigations, exclusive materials, facts and the truth only for our readers. Censor-free reports, truth against fraud, relations inside the crime and corruption world will now all be served to a wide audience.

All of this brought to you in an english section, not only for albanian audience, but for the international one as well. Every reader has the right to know the truth, and we make this happen through investigations. CNA.al english gives foreign readers the chance to learn the truth and only the truth, based on facts and documents

Browse in English
City News Albania

Instaloni aplikacionin tonë!

City News Albania © All rights reserved