Vila Ndreu
image

Ngrohtë, bollshëm, këndshëm, miqësisht!

Tek Vila Ndreu do të gjeni atë që keni ëndërruar.

Mjedis i ngrohtë, komod, i bollshëm dhe miqësor. Larg zhurmave dhe ajrit të ndotur.

Gatime tradicionale e plot shije me produkte Bio, si të bëra nga gjyshja.

Shërbim cilësor, parkim i garantuar.

Organizojmë Evente si ditëlindje, fejesa, dasma, festa të ndryshme, etj.

Gjithashtu për shkolla, biznese ofrojmë Katering.

*** Një ide për menunë dhe çmimet e Restorantit mund ta krijoni duke klikuar këtu

Çfarë thonë për ne?

image
harta
image
harta
video
icon Video 1:06
harta
icon Google Street View
image