iCASH

Përshëndetje!

Duke ju uruar një ditë të mrekullueshme sot, na lejoni t’ju marrim vetëm pak minuta nga koha juaj e vyer per t’ju njohur me 3 paketat e iCASH.

iCASH është një software (program) për fiskalizimin e faturave si dhe për shitje dhe menaxhimin e dokumenteve financiare si dhe për fiskalizimin e faturave. Ai bazohet në teknologjinë e sigurtë Cloud dhe përbëhet nga 2 pjesë:

  1. Aplikacioni “web-based” që përdoret nga kompjuteri juaj.
  2. Aplikacioni POS, që mund të përdoret për Windows dhe Android (celular, tablet etj).

Secila paketë mund të përdoret në 1 dyqan me 1 POS dhe funksionet e ndryshme që kanë këto paketa janë krijuar per t’iu përshtatur nevojave të çdo biznesi.

Për çdo paqartësi që mund të keni apo informacion rreth çmimeve të ketyre paketave të personalizueshme mos ngurroni të na kontaktoni në format e listuara në fund të këtij email-i.

Faleminderit.

icon

100% I SIGURTË

Të dhënat tuaja janë të sigurta. Serveri Cloud siguron mbrojtjen e të dhënave. Eleminimi i humbjeve të të dhënave nga virueset.

icon

PËRDORIM NË DISTANCË

Menaxhoni / kontrolloni financat dhe aktivitetin kudo që jeni. Dispononi të dhënat në tablet , telefon kurdo që dëshironi. Në dispozicionin tuaj edhe në dite feste e pushimi.

icon

KURSENI KOHË DHE PARA

Thjeshton kontabilizimin e dokumentave. Analizon të dhënat dhe shpenzimet. Rregjistron shpejt dhe lehtë të dhënat. Administron iventare të detajuar

icon

I LEHTË PËR T’U PËRDORUR

I lehtë dhe i përshtatshëm për të punuar. Detyra të ndara për operatorët. Përgjegjësi të ndara dhe të kontrollueshme.

 

icon

SUPORT 24H

Ne jemi gjithmonë atje nëse keni nevojë për ndihmë ose keni ndonjë pyetje. Ne do t’ju ndihmojmë falas me instalimin e softwerit. Manual dhe video per demostrim veprimesh. Asistencë e ndihmë online.

icon

MENAXHIM PERFEKT

Ndjek ecurinë e biznesit nëpërmjet raportimit. Kontrollon dhe përcakton detyrat e përdoruesve të programit

Ju nevojitet diçka tjetër?

icon

Compact M New

Daisy Compact M është pajisja fiskale me një teknologji të përparuar, me modul Wi-Fi, modul 3G/LTE, e cila përmbush kriteret e fiskalizimit të faturës online.

Më shumë info

Kontakte:

tel: 0684022529 / 0682009725
email: [email protected]
web: www.daisy-etm.com | www.icash.al