image

Truall + Ndërtesë, Sauk, Tiranë
Sip. truallit: 2200 m2
Sip. ndërtesës: 584 m2
90,000,000 LEK

Pronat ndodhen ne nje zone ne zhvillim te vazhdueshem, Prona ka akses direkt ne rrugën e brendshme te zones te emertuar e “Ullishtes“, e cila kalon ne anën perendimore te saj. Kjo rruge e lidh shpejt dhe drejtperdrejt pronen me rrugen e Liqenit te Thate ne veri, rruge kjo e cila kalon thuajse paralel me unazen e re dhe qe perpara ndertimit te Unazes se Re (rruga e TEG-ut) ka qene rruga qe lidhte zonen e Saukut me Tiranen. Kati podrum, ka nje siperfaqe prej 981 m² dhe aty eshte parashikuar nje salle kinemaje, palester, saune, salle lojrash, grup tualetesh, ambjente sherbimi, kafaz shkalle dhe korridore…

Më shumë info

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

74.24 m2

5.600.000 LEK

Më shumë

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

69.35 m2

5.200.000 LEK

Më shumë

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

81.27 m2

6.100.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall + Ndërtese

Vlorë

392/1433 m2

130.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall + Ndërtese

Fier

101/101 m2

6.082.000 LEK

Më shumë

image

Njësi Tregtare

Plazhi i Golemit

1082 m2

59.500.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall + Ndërtese

Vlorë

530 m2

22.000.000 LEK

Më shumë

image

Arë

Sektori Rinia, Durrës

22546 m2

118.500.000 LEK

Më shumë

image

Pikë Karburanti

Librazhd

200/650 m2

10.000.000 LEK

Më shumë

 

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni:
E: [email protected]
T: +355698040444
W: raiffeisen.al/alb/prona

Ju mirëpresim,
Raiffeisen Bank Shqipëri