image

Truall + Ndërtesë, Gjirokastër
Sip. truallit: 5000 m2
Sip. ndërtesës: 2825 m2
45,000,000 LEK

Prona ndodhet ne qytetin e Gjirokastres, ne anen lindore te rruges nacionale Tepelene-Gjirokaster, ne pjesen qe shtrihet ndermjet pikes turistike te Viroit ne veriperendim dhe shetitores “18 Shtatori” ne jugperendim, ne distance respektive nga secila prej rreth 700m dhe 2km. Ajo shtrihet ne buze te rruges nacionale, me ballin dhe komunikim direkt me te…

Më shumë info

 

image

Njësi Tregtare

Plazhi i Golemit

1082 m2

59.500.000 LEK

Më shumë

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

74.24 m2

5.600.000 LEK

Më shumë

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

68.38 m2

5.100.000 LEK

Më shumë

 

image

Njësi Tregtare

Shëngjin

69.35 m2

5.200.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Kavajë

4134/716 m2

32.905.000 LEK

Më shumë

image

Arë

Autostrada Tr-Dr

15218 m2

83.700.000 LEK

Më shumë

 

image

Arë

Xhafzotaj, Durrës

24233 m2

50.000.000 LEK

Më shumë

image

Pikë Karburanti

Librazhd

650/200 m2

10.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Mjedë, Shkodër

20204/13000 m2

23.900.000 LEK

Më shumë

 

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni:
E: [email protected]
T: +355698040444
W: raiffeisen.al/alb/prona

Ju mirëpresim,
Raiffeisen Bank Shqipëri