image

Truall dhe Ndërtesë
Sip. truallit: 4134 m2
Sip. ndërtesës: 716 m2
32,905,000 LEK

Pasuria “Truall dhe Ndërtesë” përbëhet nga 3 pasuri:
• Pasuria 5/485 e llojit “Truall dhe Ndërtesë “me sipërfaqe trualli 3875 m2 dhe sipërfaqe ndërtese 716 m2
• Pasuria 5/412 e llojit “Truall” me sipërfaqe trualli 164 m2.
• Pasuria 5/413 e llojit “Truall”me sipërfaqe trualli 95 m2.

Më shumë info

 

image

Truall dhe Ndërtesë

Mjedë, Shkodër

20204/13000 m2

23.900.000 LEK

Më shumë

image

Truall, Arë & Ndërtesë

Tresh, Lezhë

2485/9815/579.1 m2

13.100.000 LEK

Më shumë

image

Pikë Karburanti

Librazhd

650 m2

10.000.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall dhe Ndërtesë

Pajovë, Peqin

983/805 m2

20.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Ndroq, Tiranë

4686/1900 m2

34.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Vlorë

282/250 m2

5.100.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall dhe Ndërtesë

Vlorë

392.74/1433 m2

130.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall, Arë & Ndërtesë

Baban, Devoll

500/6320/275 m2

2.500.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Rubik, Mirditë

5000/328.5 m2

5.513.000 LEK

Më shumë

 

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni:
E: [email protected]
T: +355698040444
W: raiffeisen.al/alb/prona

Ju mirëpresim,
Raiffeisen Bank Shqipëri