Gezuar diten e femijeve
Gëzuar Ditën e Fëmijëve me super oferta deri në 80% Ulje
Në Dormeo ne festojmë ditën Ndërkombetare të fëmijëve me super oferta në produktet më të shitura për fëmijë. Jastëk, jorgan, set këllëfësh, robdishan dhe shumë më tepër. Tani mund ti merrni të gjitha dhe mbi të gjitha edhe me ulje.
Zbuloni Ofertat >>
Për Ditën e Fëmijëve ju sygjerojmë:
Gezuar diten e femijeve
Mos bëni asgjë. Mënyra më e mirë për të festuar është të kaloni sa më shumë kohë me fëmijën tuaj.
Gezuar diten e femijeve
Mund të bëni gjëra të cilat janë të ndaluara, si psh: të hani çokollatë ose akullore.
Gezuar diten e femijeve
Vishuni sikur po shkoni në një party. Të visheni si një dinosaur. Fëmija juaj do të kënaqet pa masë.
Gezuar diten e femijeve
Vizitoni një park ose shkoni në kënd lojërash.
Gezuar diten e femijeve
Bëni një dhuratë. Kërkojini fëmijës tuaj të zgjedhë rroba ose lodra për fëmijët në nevojë.
Zbuloni Dhuratat perfekte >>

Gezuar diten e femijeve
Gezuar diten e femijeve
Oferta në produktet më të shitura…
Tenda e endrrave
Tenda e ëndrrave Dream Tents
-80%
3,490 Lekë
690 Lekë
Më shumë >>

Jastek per femije 3ne1
Jastëk për fëmijë 3në1
-64%
1,390 Lekë
500 Lekë
Më shumë >>

Jorgan Dreamspace
Jorgan
Dreamspace
-20%
4,990 Lekë
3,990 Lekë
Më shumë >>

Set per femije Beatos
Set për fëmijë
Beatos
-50%
1,240 Lekë
620 Lekë
Më shumë >>

Loja me 31 pjese Magformers
Loja me 31 pjese
Magformers
-40%
3,990 Lekë
2,390 Lekë
Më shumë >>

Set per femije Beatos
Set këllëfësh
Dreamspace
-20%
3,490 Lekë
2,790 Lekë
Më shumë >>
Gezuar diten e femijeve
Na ndiqni ne instagram