image

Truall dhe Ndërtesë (Ish-Depo Karburanti)
Sip. truallit:20204 m2
Sip. ndërtesës: 13000 m2
23,900,000 LEK

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 24,914,000 All në 23,900,000 All

Prona eshte e tipit Truall e Ndertese (Ish-Depo Karburanti) dhe shtrihet rreth 1.5km ne jugperendim te fshatit Mjede, te Bashkise se Vaut Dejes.Zona përreth kësaj prone eshte nje zone me karakter bujqesor, residencial dhe komercial.Ne juglindje te saj ndodhet stacioni hekurudhor i Mjedes dhe ne verilindje hidrocentrali i Vaut te Dejes. Trualli ka siperfaqe 20.204 M2 ndersa ndertesat jane ne total 13.000 M2. Mbi kete truall ndodhen objekte, paisje dhe linja/pjese linja teknologjike te nje ish Pike Depozitimi dhe Tregetimi me shumice te karburantit.Trualli shtrihet mbi nje siperfaqe te rrafshet, e pozicionuar midis rruges nacionale MjedeShkoder dhe lumit Drin .Eshte i organizuar ne kater pjese, te ndara funksionalisht nga njera tjetra.Ndertesat jane disa godina me nje siperfaqe totale prej 13.000 m2Zona pershkohet nga rruga nacionale Mjede-Vau Dejes dhe Mjede-Shkoder, si dhe rruge te brendshme te zones. Rruget kryesore jane te asfaltuara, ndersa ato dytesore te shtruara vetem me çakell.

Më shumë info

image

Arë

Novoselë, Vlorë

5360 m2

6.000.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Arë

Xhafzotaj, Durrës

11760 m2

37.000.000 LEK

Më shumë

image

Njësi

Krujë

420 m2

13.500.000 LEK

Më shumë

 

image

Njësi

Kavajë

513 m2

36.868.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Ndërtesë

Marikaj, Vorë

4560/468 m2

33.930.000 LEK

Më shumë

image

Truall, Arë & Ndërtesë

Tresh, Shkodër

12300/579 m2

13.100.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall dhe Arë

Romanat, Durrës

2500/3600 m2

5.000.000 LEK

Më shumë

image

Arë

M. Madhe

11000 m2

1.500.000 LEK

Më shumë

image

Truall dhe Arë

Belorta, Korçë

2640/4100 m2

11.600.000 LEK

Më shumë

 

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni:
E: [email protected]
T: +355698040444
W: raiffeisen.al/alb/prona

Ju mirëpresim,
Raiffeisen Bank Shqipëri