Zhbllokues lavamani
Zgjidhje perfekte për tubat e bllokuar.
Zhbllokues lavamani Rovusështë një zgjidhje revolucionare që shpërthen madje edhe bllokimet më të vështira në vetëm pak sekonda. Lavamanet në shtëpi mund
të bllokohen lehtësisht nga flokët, papastërtitë, yndyrat nga sapuni ose vaji, letra higjienike ose mbetje te ushqimit.
Rovus Drain Blitz, përdor ajër të ngjeshur me presion të lartë i cili krijon një forcë. Zgjidhni kokën e duhur, pomponi ajrin në presionin e dëshiruar dhe vendosni kokën në pilete, shtypni butonin për të
lëshuar presionin që bllokon kullimin dhe uji do të rrjedh përsëri lirshëm.
Çmimi: 4,990 Lekë
Më shumë info >>
I lehtë për tu përdorur.
Rovus Drain Blitz
ka 3 koka që përshtaten në çdo lloj pilete/lavamani dhe për të gjitha
llojet e mbeturinave që shkaktojnë bllokime. Punon pa energji elektrike.
Ka edhe pompë ajri si pjesë e paketës. Ajo vjen në 2 madhësi dhe mund të përdoret për fryrjen e gomave të ndryshme.
Më shumë >>

Zhbllokues lavamani
Kurseni kohë dhe para
Rovus Drain Blitz është i sigurt, eko-miqësor dhe shumë i shpejtë se produktet e tjera. Ju nuk e rrezikoni as familjen as natyrën.
Mund të përdoret me vite dhe me këtë kursen paratë – nuk ka nevojë të blini produkte të reja ose të telefononi një hidraulik.
Blije tani për 4,990 Lekë >>

Zhbllokues lavamani