aparat kunder insekteve
Thuaji lamtumirë insekteve me Pest Repeller!
Largon të gjitha llojet e insekteve, buburrecave, minj, merimanga me pulse ultrazanore dhe elektromagnetike duke përdorur prizën elektrike për siperfaqe deri në 230 m2.
aparat kunder insekteve
Nuk bën zhurmë
aparat kunder insekteve
Punon 24 orë në ditë, 365 ditë të vitit
aparat kunder insekteve
Jep rezultate pas 1-3 javë
aparat kunder insekteve
Pakoja përfshin 2 aparate
Çmimi normal: 3,490 Lekë
Oferta: 2,490 Lekë
Më shumë >>
E sigurtë për të gjithë familjen
Gjithçka që duhet të bëni është ta vendosni në prizë. Lejoni Pest Repeller që të mbrojë shtëpinë, garazhdin, vilen tuaj ose një ndërtesë industriale deri në 230 m2.
Pest repeller largon:
brejtësit
buburrecat & merimangat
shumëkëmbëshit
brumbujt & furrtaret
milingonat & mizat
Më shumë >>

aparat kunder insekteve
2 copë me ofertë
Pakoja në ofertë përfshin 2 aparate. Mjafton ta vendosni në prizë dhe ju do të jeni të mbrojtur.
Nxitoni dhe përfitoni nga oferta, 2 copë vetëm për 2.490 Lekë.
Më shumë >>

aparat kunder insekteve