Deri në 74% më shumë vitamina A, C dhe E
Një smoothie i përgatitur me Delimano MultiFresh përmban deri në 74% më shumë vitamina A, C dhe E sesa një smoothie i bërë me blender të zakonshëm.
Një smoothie i bërë në mbrëmje me procesin e vakumit me MultiFresh përmban më shumë vitaminë A në mëngjes sesa një smoothie i sapobërë në mëngjes nga një blender i zakonshëm.
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta Club5: 14,990 Lekë
Më shumë >>
Një revolucion në përzjerje
Në momentin që frutat dhe perimet priten ato fillojnë të oksidohen, humbasin ngjyrën, shijen, vlerat ushqyese, dhe vitaminat dhe mineralet fillojnë të humbasin.
MultiFresh ka një autosensor i cili bën të mundur heqjen e ajrit përpara përzjerjes, kështu ushqimi dhe pijet do të qëndrojnë të freskëta, më të shijshme.
Më shumë >>

Smoothi me më shumë vitamina
Testet shkencore vërtetojnë se nivelet e vitaminave, mineraleve dhe lëndëve ushqyese të tjera qëndrojnë më të larta kur bëhen smoothie me MultiFresh në krahasim me një blender të zakonshëm, me 38% më shumë vitaminë A, 114% më shumë vitaminë E dhe 27% më shumë vitaminë C.
Më shumë >>

Më shumë se sa një smoothie i zakonshëm…
Pajisja bazë dhe aksesorët e Multifresh kanë 6 funksionenë një pajisje të vetme. Ajo perzien, vakumon dhe perzien, vakumon, perzien edhe lengjet e ngrohta, copeton dhe pulson, duke ju dhënë fuqi të pakrahasueshme dhe kontroll të lehtë për t’u përdorur.
Porosit tani >>
PËRZJERËS ME VAKUM
Për smoothi kremoze.

VAKUMON
Për ruajten e ushqimeve

PREGATIT SUPËN
Supë e shijshme për 20 min.

BLUAN
Kafen, sheqerin

FUNKSIONI ME PULSIM
Më e lehtë për tu përzier

PËRZIEN
Për akullore, salca etj