image

Përshëndetje!

Urojmë që në këto momente të vështira ju dhe familjarët tuaj të jeni duke i kaluar sa më lehtë.

Për bizneset/aktivitetet që janë të hapura, urojmë në respektimin me rigorozitet të masave parandaluese.

Nëse dhe ju si aktivitet jeni i hapur apo pritet të rinisni punën duhet të siguroheni për respektimin e këtyre masave, në rradhë të parë për sigurinë tuaj dhe të punonjësve tuaj dhe të të gjithë personave që mund të dëmtohen nga kjo neglizhencë.

Ne si Acmestudio, jemi përpjekur të ofrojmë kontributin tonë për ndihmesë në këtë parandalim duke konceptuar për ju disa element që mund t’ju shërbejnë:

Adezivë për tu ngjitur në dysheme dhe që rregullojnë distancën e mbajtur midis njerëzve
Adezivë/ Poster/Sinjalistika për të afishuar rregullat e përkujdesjes
Barriera fizike për krijimi e distancave në tavolina apo sportele

Këto dhe shumë element të tjerë mund të jenë në dispozicion tuajin me çmime tepër konkuruese:

image

Na kontaktoni:

0692021315

Mos u limitoni vetëm në ofertën e mësipërme, ne ju mundësojmë shumë më shumë. Shfletoni katalogun tonë duke klikuar mbi link-un e mëposhtëm:

Katalogu

acmestudio

Rruga Merdar Shtylla, Tiranë
Tel: 069 202 1315

Email: [email protected]
Web: www.acmestud.io

FB Facebook
IG Instagram