Dëshironi të shisni online?

Filloni tani me Bigcommerce, lideri botëror për shitje online!

image

Tetra Solutions realizon dyqanin tuaj online duke filluar nga 72 orë.

Tetra Solutions është e vetmja kompani e certifikuar në Big Commerce, platforma no. 1 në botë.

Mëso më shumë

Ne ju garantojmë në kohë rekord:

 

image • pagesa të thjeshta online
image • një dyqan tërheqës dhe funksional
image • mundësi zbritjesh dhe promocionesh
image • lidhje me shitjet në Facebook & Instagram
image • lidhje me sistemet e kontabilitetit
image • çmime të diferencuara për klientët
image • ndjekje e blerjeve të papërfunduara

 

Biznesi juaj një klik larg.

Na kontaktoni:

[email protected]
BIG COMMERCE by TETRA SOLUTIONS

Adresa: Rruga Tish Daia, Kompleksi KIKA 2, kati II, Tiranë
Tel: +355 (4) 4508855 | +355 (4) 4508888 | +355 672004866
[email protected] | www.tetra.al