qendro ne shtepi
Kujdesi për higjenen në shtëpi!
Jeni bërë 2 fish më të kujdesshëm ndaj pastrimit dhe sistemimit të saj? Por a keni marë mjetet e duhura për t’ju ardhur në ndihmë ashtu siç duhet?
Besoji kujdesin ndaj pastërtisë në shtëpi vetëm një lideri – Paisjeve Rovus nga Topshop – Fshesë thithëse Rovus, Hekur rrobash dhe Shtupa.
Më shumë >>
Produket e preferuara për pastrimin e shtëpisë…
Fshesa Victor Vac
Fshesa
Victor Vac
-25%
15,990 Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani >>

Hekur Rrobash Supreme
Hekur Rrobash
Supreme
-70%
10,990 Lekë
3,290 Lekë
Porosit tani >>

Fshesë me ngjyra Spray Mop
Fshesë me ngjyra Spray Mop
-70%
3,990 Lekë
1,190 Lekë
Porosit tani >>