image
STOP COVID-19

Dizinfektoni Ambjentet tuaja dhe mbroni mjedisin që ju rrethon!

Ne ju asistojme në varësi të nevojave tuaja periodikisht ҫdo javë, muaj ose 3 muaj.

Swiss Disinfection përdor produkte virucide të ҫertifikuara nga OBSH dhe ISHP për eleminimin e te gjitha viruseve, baktereve apo influencave të ndryshme, rotaviruset perfshire edhe coronavirusin. Operacioni i dezinfektimit kundër baktereve dhe viruseve në mjedisin tuaj privat dhe profesional është pa rrezik për shëndetin tuaj, fëmijët tuaj, kafshët shtëpiake, bimët e brendshme dhe hapësirat e kuzhinës.

Ne ҫertifikojmë pas ҫdo shërbimi të ofruar me një ekspertizë zvicerane, nëpërmjet lëshimit të një certifikate që shërben si garanci e cilësisë së shërbimeve dhe produkteve tona.

Jemi profesionale, të shpejtë, fleksibël dhe efiҫentë në shërbimin që ofrojme duke ju përshtatur nevojave por edhe emergjencave e orareve tuaja.

Siguria juaj, ajo e familjes suaj, e stabilimenteve dhe punonjësve tuaj është prioriteti ynë!

Duke përdorur shërbimin tonë, ne ju garantojmë siguri në çdo mjedis tuajin:

 

image

Bare & Restorante

image

Zyra

image

Shtëpi

image

Paisje&Ambiente Spitalore

image

Automjete

image

Zona sportive & Argëtimi

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Swiss Disinfection është kompani e licensuar dhe e specializuar.
Ne përdorim vetëm produkte virucide të ҫertifikuara nga OBSH dhe ISHP.
Operacionet tona janë 100% të sigurta.
Ne ҫertifikojmë pas ҫdo shërbimi të ofruar.
Ne jemi profesionalë, të shpejtë, fleksibël dhe efiҫentë.

*Gama jonë e shërbimeve është më e gjerë sesa kjo që kemi paraqitur në këtë newsletter për emergjencën COVID-19.

Na kontaktoni:

068 20 70 045

Ose vizitoni websitin tonë:

swissdisinfection.com

_______________
Swiss Disinfection
Adresa: Rruga Panorama, Pallati Sara-El, zyra nr 5, Tiranë
Cel: 0682070045
Web: www.swissdisinfection.com
Email:
[email protected]