logo

Ulysses Enterprises
Sh.p.k.

Licensee of Federal Express Corporation and TNT

logo

 

FedEx nuk ndalon në asnjë moment.
Shërbimi Courier ofrohet në Shqipëri dhe në çdo vend të botës pavaresisht COVID-19.

Duke ju uruar të jeni mirë me shëndet, FedEx ju informon se ofron shërbimet e saj në Shqipëri dhe në çdo vend të botës bazuar në moton aktuale “Safety Above All”.

Referuar rekomandimeve të Qendrës Europiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) si dhe Organizates Botërore (WHO) ne jemi të angazhuar maksimalisht të mundësojmë transportin e pakove duke mbrojtur klientët dhe stafin tonë.

FedEx është duke punuar me kapacitet të plotë duke mundesuar jo vetëm shërbimin express në të gjithë botën, por edhe shërbimin Economy me avantazhin unik të saj.

Fedex zgjidhja juaj për:

Çmime konkuruese me Shërbimin Express dhe Economy
Lëvizje të lirshme pa pengesa në të gjithë Europën
Shërbim Economy me kohën më të shkurtër në tranzit në të gjithë Europen me rrjetin unik që disponon

Të gjitha pikat tona në Tiranë dhe në rrethe ofrojnë shërbim deri në orën 17:30, nga e Hëna në të Shtunë.

Në pamundësi të lëvizjes si pasojë e situatës Covid-19, FedEx ju mundëson shërbimin nga shtëpia juaj në destinacionin përkates.

Si kompani ne jemi te përkushtuar që të vazhdojmë t’u shërbejmë klientëve tanë me cilësinë më të lartë!

Ju falenderojmë që zgjidhni FedEx dhe TNT dhe na besoni transportin tuaj!

Për informacion të mëtejshëm na kontaktoni në:

Shërbimi i klientit:

Tel:
+35542253203
Email: [email protected]

 

Ulysses Enterprises Sh.p.k

Adresa: Autostrada Tirane – Durres Km.8
Tel: +355 4 22 53 203 | Fax: +355 4 22 53 630
[email protected]