image

KOKOVE:

Vezë fshati

e kontrolluar

Për herë të parë në tregun shqiptar, kompania COCOAL shpk sjell produktin më të freskët dhe më të shëndetshëm, vezën e fshatit KOKOVE të prodhuar në fermën organike në fushat dhe livadhet e gjelbra të fshatit Grabjan, Lushnje.

Veza KOKOVE është VEZË FSHATI nga pula te rritura në ambjente të hapura, në livadhe të gjelbra dhe ajer të paster. Ato nuk rriten në kafazë, por rriten të lira në natyrë dhe garantojnë cilësi më të lartë dhe shije të shkëlqyer të vezës.

A e dini se stresi i pulave është i dëmshëm?

“Nga analizat ne laborator ka rezultuar që stresi që krijohet te shpendët në kapanone të mbyllura çon në lëshimin e një mbidoze të një substance në vezë, acidin arachidonic, i cili vepron si pararendës i molekulave të ndryshme inflamatore që janë shumë të rrezikshme për shëndetin e njeriut.”

Prof. Gianpaolo Usai

Pulat tona rriten në natyrë

image

Pulat që ushqehen në livadhe në të vërtetë kanë edhe vezën më cilësore.

“Nëse kemi pula që ushqehen në mënyrë cilësore në livadh, atyre u përmirësohet profili i vezës, d.m.th, rritet sasia e acidit linolenik, derivatëve të tij dhe Omega 3”

fileProf. Cesare Castellini

image

Extra e freskët

 

Vjen tek ju me cilësinë maksimale direkt nga livadhet e gjelbra.

 

image

Vezë e kontrolluar

 

E paketuar, nga pula të vaksinuara dhe të kontrolluara nga organet kompetente.

 

Çdo ditë një kokove është ushqimi më i mirë për të gjithë ne!

Cocoal shpk

Adresa: Rruga Maminas, Gjiri i Lalzit, Durrës

Tel: 069 20 48 507

Email: [email protected]