Paguhesh 500 € për 8 orë gjume
Pooooo, e keni lexuar shumë mirë.
Data 13 Mars është Dita Botërore e Gjumit dhe nëse ju do të jeni gjumashi ideal, ne do ju ofrojmë përbërësit e duhur për një gjumë perfekt, në një ambient special ‘Pune’:
Po kërkojmë gjumashin Dormeo i cili do të flejë gjumë në Qendrën Tregtare TEG per 8 orë dhe do paguheni 500 €. Nëse e konsideroni veten si gjumashin perfekt ju duhet të aplikoni për Punën e Ëndrrave Dormeo.
Ju duhet të shkruani një përgjigje të shkurtër tek pyetja »PSE JENI KANDIDATI PERFEKT?« dhe ti përgjigjeni disa pyetjeve të tjera. Mund të aplikoni direkt ketu. Le të fitoj Gjumashi më i mirë!
Afati i fundit për të aplikuar është 5 Mars, prandaj nxitoni mos flini gjumë tani.
Kliko dhe Regjistrohu >>
Ja 5 Fituesit e 2019
Në vitin 2019 aplikimet ishin të shumta dhe vetëm 5 persona ishin Gjumashët e përzgjedhur. Do dëshironi dhe JU të provoni këtë punë? Apliko Sot.