image

MY DAILY ENERGY

 

Përfaqsues i vetëm në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi.

Ju fton që të zbuloni magjinë e:

Exstase Energy Drink

FRESKUESE
– Shuarja e përsosur e etjes. Freskuese e pakrahasueshme.
Pija ideale herë pas herë.

GJALLERUESE
– Energjia qe të zgjon! Leviz dhe ndihu ne formë.

E SHIJSHEME
– Shije të ndryshme. Inspirohu nga varietetet e jashtëzakonshme.

image

eXstase Apple Taste

Popullore dhe e shijshme. Me shije frutash-freskuese.

image

eXstase Classic

Përzierje speciale me efekt stimulues. Ju jep një nxitje energjie për tërë ditën.

image

eXstase Cola Taste

Pije freskuese perfekte. Provoni shijen tipike jo shumë të ëmbël.

image

eXstase Kiwi Lemon Taste

E ëmbël dhe e butë me një shënim të thartë. Ju freskon jo vetëm në verë.

image

eXstase Tropical Taste

Shije intensive verore.Gëzoni diellin me aromë ekzotike të frutave.

image

eXstase Watermelon Taste

Shuarje e ëmbël e etjes. Aromatike dhe me shije shalqiri.

image

eXstase Zero

I mbushur me shije të ekstasuar.
zero gr. yndyrë dhe zero gr. sheqer.

MY DAILY ENERGY

[email protected]
www.newzodiac.al
Rruga At Erazmi 2000, Durrës

Instagram | Facebook

Na telefononi:

TEL: 069 405 3004